עוף בתנור עם חרדל, תפוזים ודבש
מצרכים:
- 3 כרעי עוף חצויות
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפות תרכיז תפוזים קפוא
- 1 כף חרדל דיז'ון גרגרים (מומלץ חריף)
- 1 כף דבש
- 4 כפות רוטב סויה
- 2 שיני שום כתושות
אופן ההכנה:
- חממו את התנור ל-180 מעלות.
- ערבבו את חלקי העוף בקערה עם שאר החומרים.
- העבירו את העוף לשקית קוקי, קשרו את השקית והניחו בתבנית. חוררו את השקית בכמה מקומות.
- אפו כשעה ורבע עד שהעוף זהוב ושחום.
מתכון זה מעניק לעוף טעמים עמוקים ומיוחדים מהחרדל, תפוזים ודבש, והוא פשוט להכנה וללא לכלוך מיותר.