גספצ'ו הוא מרק עגבניות פופלארי במיוחד שמקורו בחבל אנדלוסיה שבדרום ספרד, חברת הרבלייף מציעה מנה משודרגת ועשירה בחלבון ומנדבת מתכון גספצ'ו איכותי, מזין, טעים ובריא! מתוך ספר מתכוני הבריאות: "מבשלים דרך חיים", הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים.
גספצ'ו (3 מנות)
רכיבים
- 3 עגבניות בגודל בינוני, חתוכות לקוביות גדולות
- 1 מלפפון, מקולף וחתוך גס
- 1 גמבה אדומה, ללא הליבה והגרעינים, חתוכה גס
- ¼ בצל
- 2 שיני שום
- 2 גבעולי פטרוזיליה
- ¼ כוס מים
- 1 כף מדידה אבקת מרק עגבניות גורמה
- 2 כפות מדידה אבקת חלבון
- מלח ים, לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
להגשה
- 1 מלפפון, חתוך לקוביות קטנות
- 1 כף שמן זית
- 1 גבעול בצל ירוק, קצוץ דק
- 1 כף עלי פטרוזיליה, קצוצים דק
אופן הכנה
- מניחים את כל הירקות והמים בבלנדר ומערבלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את אבקת מרק העגבניות ואבקת החלבון, מתבלים במלח ופלפל ומערבלים פעם נוספת.
- יוצקים את המרק לקערות הגשה.
- מפזרים מעל את קוביות המלפפון, מזלפים מעט שמן זית, ומפזרים מעל את הבצל ירוק והפטרוזיליה.