לקראת הסופ"ש: מתכון קל ופשוט לארוחת שישי

לקראת הסופ"ש: מתכון קל ופשוט לארוחת שישי

עוף בתנור עם חרדל, תפוזים ודבש

מצרכים:

  • 3 כרעי עוף חצויות
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות תרכיז תפוזים קפוא
  • 1 כף חרדל דיז'ון גרגרים (מומלץ חריף)
  • 1 כף דבש
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 2 שיני שום כתושות

אופן ההכנה:

  1. חממו את התנור ל-180 מעלות.
  2. ערבבו את חלקי העוף בקערה עם שאר החומרים.
  3. העבירו את העוף לשקית קוקי, קשרו את השקית והניחו בתבנית. חוררו את השקית בכמה מקומות.
  4. אפו כשעה ורבע עד שהעוף זהוב ושחום.

מתכון זה מעניק לעוף טעמים עמוקים ומיוחדים מהחרדל, תפוזים ודבש, והוא פשוט להכנה וללא לכלוך מיותר.

פורסם על ידי

תגובות פייסבוק

כתוב תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*